Onze catalogus,
vraag hem aan…

Jouw betrouwbare bron voor Mediterrane aquacultuur 
producten

AnT Seafood is gespecialiseerd in gekweekte vissoorten zeebaars, dorade en forel. Ons hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in het vissersdorp Urk.

Onze Europese koelhuizen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk worden wekelijks bevoorraad vanuit onze kwekerijen en productielocaties in Turkije. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt te leveren aan al onze klanten.

Onze klanten zijn voornamelijk importeurs, retailers, groothandels, cateraars en industriële fabrikanten over de hele wereld.

Onze klanten

Wij zijn uw go-to leverancier voor (verse en diepvries) premium kwaliteit visproducten over een verscheidenheid aan markten. Wij zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice, en we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn

Retail

Retail

Wij bieden een assortiment van verse en diepgevroren zeevruchtenproducten die zorgvuldig zijn geselecteerd en verpakt om maximale versheid en kwaliteit te garanderen. Onze producten zijn perfect voor supermarkten, speciaalzaken en online retailers die hun klanten de beste beschikbare zeevruchtenproducten willen aanbieden.

Wholesale

Groothandel

Wij leveren een breed scala aan zeevruchtenproducten aan groothandels, distributeurs en voedselmakelaars. Onze focus op kwaliteit en betrouwbaarheid heeft van ons een vertrouwde leverancier op de groothandelsmarkt gemaakt.Food service

Food service

Wij bieden een scala aan zeevruchtenproducten die specifiek zijn ontworpen voor de horeca. Van premium filets en porties tot toegevoegde waarde producten, onze selectie van zeevruchten is perfect voor restaurants, cateringbedrijven en andere voedseldienstverleners.Industry fish

Industrie

Wij bieden een assortiment van zeevruchtenproducten in bulk die perfect zijn voor voedselverwerkers en fabrikanten. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingsmogelijkheden om aan de behoeften van uw specifieke toepassing te voldoen.diepvries

Diepgevroren producten worden bewaard bij een minimumtemperatuur van -18 °C. We hebben een grote voorraad en bieden snelle levering.

vers

Verse vis wordt bewaard bij een maximale temperatuur van 2 °C. Dagelijkse verse leveringen!

Productoverzicht

een paar dingen waar we goed in zijn

Onze producten worden geëxporteerd naar verschillende landen binnen Europa. Bij AnT Seafood staat het leveren van kwaliteit voorop. De hoge kwaliteitseisen worden behaald doordat we alleen samenwerken met de best gecertificeerde bedrijven.

Fish Fillet

vis / filets

Shrimps

garnalen

Molluscs

weekdieren

Added Value

specials

Over ons

AnT Seafood is een van de grootste producenten en exporteurs van Turkse zeebaars, dorade en regenboogforel.

We hebben meerdere productielocaties binnen en buiten Europa, waarmee we onze klanten een hoog serviceniveau kunnen bieden. Wij leveren de juiste producten op het juiste moment.

Onze producten zijn te vinden in assortimenten van winkeliers tot cateraars over de hele wereld.


Kwaliteit

AnT Seafood garandeert hoogwaardige vis aan haar klanten. We werken alleen samen met de best gecertificeerde bedrijven en voeren voortdurend audits uit bij onze productiepartners, wat totale kwaliteitscontrole mogelijk maakt.

De kwekerijen en productielocaties worden ook jaarlijks gecontroleerd door verschillende van onze klanten. AnT Seafood is zich bewust van maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarom geven we de voorkeur aan duurzaam gecertificeerde vis met het ASC, MSC of Global GAP kwaliteitskeurmerk.


Certificaten: ASC, BRC, Global Gap, MSC

Quality

Verwerking en productie

De verwerking van onze zeebaars en dorade vindt plaats in ons eigen productiebedrijf in Turkije, op korte afstand van de kwekerijen. Binnen een straal van 20 kilometer wordt de vis gevangen, verwerkt en naar onze koelopslag vervoerd. Dit proces garandeert optimale versheid en een uiterst lange houdbaarheid van onze producten.

Verpakkings mogelijkheden

Al onze prducten kunnen worden verpakt volgens uw specificaties . Bijvoorbeeld, we kunnen uw visproducten verpakken in verkoopdozen of  verkoopzakken onder uw eigen merknaam . U kunt ook kiezen uit verschillende bulkverpakkingen voor uw producten.

Carton packaging fish

BASIS / STANDAARD

Retail fish packaging

VERKOOP

Bulk fish packaging

bulk

Private label fish Packaging

PRIVE LABEL

VRAGEN? NEEM ALSJEBLIEFT CONTACT MET ONS OP!

Wij helpen graag als u vragen heeft over onze kwaliteitsproducten. Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons.

Ons werk in cijfers

Countries
0
Species
0
Trucks
0
Metric ton
0

Kantoren

Nederland

Office Netherlands

Hoofdkantoor
AnT Seafood B.V.
Het Spijk 2-G, 8321 WT Urk
T: +31 (0)527 – 687 328

Spanje

office spain

Verkoopkantoor
C/Matilde Bertrán i Calopa, nº 9 
08980 Sant Feliu de Llobregat Barcelona (Spain)
+34 659570352

Italië

Office Italy

Verkoopkantoor
Euro Brokers & Co. Srl
Corso Europa, 1837
16166 Genova
T: +39 (0)10 – 32 000 74

Turkije

Office Turkey

AnT Su ürünleri LTD
Sokak 4078 nr. 5
Bodrum / Turgutreis
+90 (0)534 – 013 205

Verenigd Koninkrijk

UK office AnT Seafood

AnT Seafood LTD
164a Kenton Road, Harrow
HA3 8BL Middlesex
T: +31 (0)527 – 687 328