Vacatures AnT Seafood

We zijn op zoek naar jou

AnT Seafood BV is een jong, dynamisch bedrijf dat opereert in de internationale vishandel. Wij verhandelen voornamelijk diepvriesvis wat over de hele wereld wordt ingekocht. Met een team van enthousiaste mensen staan wij voor kwaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit en verwezenlijken we gezamenlijk de ambities van AnT Seafood richting onze klanten.

Medewerker logistiek

Vind jij het leuk om alles tot in de puntjes te regelen? Dan is deze functie iets voor jou! Als medewerker logistiek zorg je ervoor dat alle orders op tijd en op de juiste manier bij de klanten geleverd worden. Ook het ontwerpen van etiketten en het plannen van transport vaIt onder jouw takenpakket.
[FULL TIME]

Assistent-Controller

Als assistent-controller ben je verantwoordelijk voor de administratie van AnT Seafood en ondersteun je bij het opstellen van de (periodieke) cijfers. Zoek jij een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden? Dan ben je bij ons op het juiste adres!
[FULL TIME]

Verkoper Benelux

Als verkoper Benelux ben je verantwoordelijk voor de versafdeling van AnT Seafood. Je onderhoudt bestaande relaties en bouwt de klantenportefeuille verder uit. Je krijgt een afwisselende baan met veeI vrijheid maar ook verantwoordelijkheid!
[FULL TIME]

Wat wij bieden

Een goed salaris is de basis. Daarnaast bieden wij prima arbeidsvoorwaarden, werk je binnen een fijn team en heb je vrijheid in de invulling van je functie binnen een gezellig familiebedrijf.

Interesse?

Stuur dan je CV en een korte motivatie naar: carolien@antseafood.nl of bel of mail voor meer informatie met Carolien Roman-Kramer.
Telefoon: 0527 68 73 28.